About

Emmanuel Godspower Walter Ministries

OVER HET MINISTERIE

Divinity Global Network, ook wel bekend als de Spirit Life Church, is een visie van God gegeven aan de man van God, profeet Emmanuel Godspower Walter, om het evangelie van onze Heer Jezus Christus over de hele wereld te prediken in demonstratie van kracht en Geest, om de overwinning te behalen een mondiale gemeente van de Kerk kwijtgeraakt en grootgebracht, zonder vlekken of rimpels of iets dergelijks, een volk dat klaar is voor de verschijning van de Heer. De bediening begon online op 27 augustus 2020 met een genezingsdienst genaamd Healing From The Excellent Glory, die een jaarlijks terugkerend evenement werd.

Met een basis in Ghana en leden die deelnemen aan onze wekelijkse online bijeenkomsten van over de hele wereld, bijvoorbeeld de VS, Canada, Mexico, Maleisië, India, enz.

Dochterondernemingen van het ministerie

Maak kennis met de oprichter

Profeet Emmanuel Godskracht Walter

Profeet Emmanuel Godspower Walter is een gezalfde man van God, een dienaar van Jezus Christus, geroepen en gekozen door God om het evangelie van onze Heer en Heiland Jezus Christus over de hele wereld te prediken met duidelijke demonstratie van de kracht van de Heilige Geest.

Hij is de president van Divinity Global Network, oftewel The Spirit Life Church

De oprichter en wereldwijde organisator van Ministers of Healing and Evangelistic Movement, MOHEM

Hij is de rector van Divinity School of Healing, DSOH

De gastheer van goddelijke inspirerende profetische verklaringen, DIPD

Een auteur
Enkele van zijn boeken die nog moeten worden gepubliceerd, zijn onder meer: ​​”Het maken van een man of vrouw van God, De stad, In en buiten het seizoen, De ark van Noach, De spiritualiteit van de menselijke geest, Alles wat je moet weten over genezing”, enz.

Een songschrijver en aanbidder

Zijn album, getiteld “Het dagboek van de man van God”, dat nog moet worden uitgebracht, bevat ongeveer 15 tot 20 liedjes, waarvan hij er enkele ontving tijdens een tijd van oprecht gebed en aanbidding tot de Heer.

Zijn genezings- en profetische bediening, die ongeveer 5 jaar geleden online begon, heeft verbazingwekkende tekenen en wonderen gezien en vastgelegd, grote genezingswonderen, waaronder de genezing van een man uit de VS die een beroerte had gehad en vanaf januari 2023 in de rolstoel zat, maar volledig genezen was en stond op uit de rolstoel en begon in juli 2024 te lopen nadat de man van God, profeet Emmanuel, voor hem bad via een Zoom-oproep vanuit zijn kamer in Ghana, West-Afrika. Een ander verbazingwekkend wonder is de genezing van de oudere zus van de profeet, die in Nigeria, West-Afrika, woont en een operatie aan het ruggenmerg had ondergaan die destijds #3.000.000, ongeveer $4000, had gekost, maar daarna op wonderbaarlijke wijze werd genezen door de kracht van God. de man van God bad voor haar via een rechtstreeks telefoontje vanuit zijn kamer in Ghana, West-Afrika, en zoveel andere grote getuigenissen van de bovennatuurlijke werken van God in de bediening van Zijn dienaar, de profeet.

Getrouwd leven

Hij was getrouwd, maar scheidde in 2022 vanwege “onoverbrugbare verschillen” tussen hem en zijn ex-vrouw. De unie bracht twee kinderen voort, een meisje, Zoe Chioma Walter, en een jongen, Melek Chukwunonaimem Walter.

© 2024 Divinity Global Network

Get In Touch

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.